El CP Taradell empata a Ripoll

Diumenge, 13/03/2016

El CP Taradell va empatar a la pista del Ripoll a 2. Els taradellencs van veure com els locals marcaven en els primers minuts del partit i, a partir de llavors, es dedicaven a especular amb el resultat. Tot i així, els homes de Pep Rifà ho van seguir intentant i poc abans del descans feien l'1 a 1. A la represa, i després d'un contraatac que no va aprofitar el Taradell, el Ripoll va marcar el 2 a 1. A partir d'aquí, i com la primera part, els locals van jugar amb el marcador a favor, esgarrapant segons i especulant amb el resultat. El Taradell, malgrat tot, va poder marcar a falta de quatre minuts pel final. Amb el 2 a 2 encara va disposar d'alguna acció per desfer el 2 a 2, però finalment el resultat no es va moure. Mal resultat per un Taradell que s'allunya una mica més dels primers llocs.