El CP Taradell empata amb el Masquefa

Diumenge, 10/05/2015

El CP Taradell es consolida a la quarta posició tot i sumar només un punt aquest cap de setmana. Dissabte va empatar a 5 davant el Masquefa. El conjunt local va anar sempre a remolc del marcador. El Masquefa es va avançar als primers minuts amb dos gols que posaven el partit difícil pels de Climent Padrós. Tot i així els taradellencs van aconseguir fer l'empat a 2 però just abans del descans el rival es tornava a posar per davant amb el tercer gol. A la represa, el Taradell va empatar de nou, però el Masquefa va tornar a marcar dos gols més que deixaven el 3 a 5 a falta de pocs minuts pel final. Tot i així els taradellencs no van abaixar els braços i van fer els dos gols necessaris perquè l'equip sumés, almenys, un punt. Més fàcil ho va tenir el segon equip del club que milita a la Primera Catalana. El CP Taradell va golejar un Centelles en zona de descens per 12 a 3.