El CP Taradell guanya a Masquefa i jugarà la Copa Generalitat

Diumenge, 10/01/2016

El CP Taradell s'ha classificat per a la Copa Generalitat després de superar el Masquefa per 3 a 4 en un partit disputat divendres al vespre. Amb aquesta victòria tanquen la primera volta de la Lliga a Primera Nacional amb 30 punts i a la segona posició, només superat per l'Alpicat, que és líder, amb un punt més. Per darrere del Taradell hi ha el Tona i el GEiEG, que són els altres dos equips que jugaran la Copa Generalitat el proper 23 de gener. La competició es jugarà a la pista de l'Alpicat i el conjunt taradellenc intentarà sumar la seva segona Copa Generalitat, després del títol aconseguit fa dues temporades a casa.

A Masquefa, els taradellencs van començar marcant, però en cinc minuts bojos els locals van capgirar el marcador amb el 3 a 1. Abans del descans, els homes de Pep Rifà van fer el 3 a 2. A la segona part van intentar empatar el partit, però el 3 a 3 no va arribar fins a quatre minuts pel final. El gol de la victòria va arribar en el darrer minut. A Primera Catalana, empat a 4 entre el CP Taradell i el Shum.