El CP Taradell guanya l'Olot en el primer partit de la temporada

Van remuntar un 1 a 0 advers amb gols de Dani Rodríguez.

Diumenge, 17/10/2021

Després de dos anys jugant a l'OK Lliga, aquest dissabte el Taradell va tornar a l'OK Plata i ho va fer amb una victòria per 1 a 2 a la pista de l'Olot, un equip que va aconseguir l'ascens de categoria la temporada passada.

Els de la Garrotxa van començar marcant amb un gol que va arribar quan només s'havien jugat quatre minuts. En el minut 9, el Taradell va disposar d'un penal per empatar, però Víctor Crespo no va poder transformar la pena màxima. L'1 a 1 va arribar de falta directa, a dos minuts pel final de la primera part, i transformada per Dani Rodríguez. Els blanc-i-blaus van dominar durant la segona part, però no van trobar el camí del gol fins a dos minuts pel final. Dani Rodríguez, que prèviament havia desaprofitat una falta directa, va ser l'autor del gol de la victòria. Abans del final, l'Olot va disposar d'una darrera i clara acció per buscar el gol de l'empat, mitjançant un penal que van desaprofitar.

Els de Jefa Rovira sumen així els primers tres punts de la temporada en un partit que es va disputar a Olot. L'estrena del Taradell com a local serà aquest dissabte contra el Raspeig.