El CP Taradell segueix líder després de guanyar el Cerdanyola

Dissabte, 29/04/2017

A manca de quatre partits per acabar la Lliga, el CP Taradell segueix líder de Primera Nacional. Aquest dissabte al migdia va aconseguir una nova victòria que li permet sumar un total de 63 punts. Va superar el Cerdanyola per 4 a 1 en un partit molt complicat i difícil ja que el rival s'hi jugava el descens. Dos pols oposats que no es van veure damunt de la pista. Tot i que el Taradell va ser superior, el Cerdanyola va plantar cara. Els taradellencs es van avançar amb un gol molt matiner al minut 3 mitjançant Xevi Soler. Els del Vallès van pressionar molt davant un Taradell que va haver de defensar molt bé. Just abans del descans, Marc Nuri va poder fer el 2 a 0. A la represa, un nou gol de Xevi Soler just començar posava el partit molt a favor dels taradellencs però el Cerdanyola va fer el gol que acabaria sent el de l'honor. Amb el 3 a 1, els visitants van jugar a l'atac, això va provocar que els taradellencs tinguessin moltes oportunitats però només en el tram final, Marçal Casadevall va tancar el partit amb el 4 a 1 definitiu.