El CP Taradell supera el Sant Just per 2 a 0

Diumenge, 29/03/2015

Nova victòria del CP Taradell a la Primera Nacional Catalana. El conjunt de Climent Padrós segueix amb la bona dinàmica de resultats, consolidat a la quarta posició, després que aquest dissabte s'imposés al Sant Just per 2 a 0 . Va ser un partit igualat, amb un Taradell que va anar sempre per davant en el marcador, però que no va aconseguir sentenciar el matx. Montero va inaugurar el marcador a la primera part i, a la represa, Dalmau, amb una gran actuació, va evitar el gol visitant en diverses ocasions. Marçal, de falta directa, va posar el 2 a 0 definitiu. A la Primera Catalana, clara victòria del Taradell B per 7 a 2 davant el Sentmenat. Els dos equips tenen ara una setmana de descans, amb motiu de Setmana Santa, per preparar la recta final de la competició.