El CP Taradell topa amb el Manlleu

Dissabte, 02/03/2019

El CP Taradell se li resisteix el Manlleu. Divendres al vespre va caure per 4 a 2 en un intens partit, tant a la grada com a la pista. Desenes de taradellencs van acompanyar el conjunt blanc-i-blau sumant-se a un bon nombre d'aficionats locals que van omplir el pavelló. I a la pista, els jugadors d'un i altre equip van jugar un partit molt emocionant del primer al darrer minut. I com mana tot derbi no hi van faltar gols, targetes i expulsions.

No hi va haver gols en una primera part amb dos equips que van jugar de tu a tu i amb oportunitats per inaugurar el marcador. El Manlleu va sortir a pressionar tota la pista a un Taradell que va tenir alguna dificultat en la sortida de la bola però que va fer molt mal recuperant boles al mig del camp i sortint al contraatac. D'aquesta manera van arribar les millors ocasions d'un Taradell que es va trobar amb un gran Jordi García a la porteria local.

Els gols van arribar a la segona part. Albert Bigas va ser el primer a encetar el marcador. Ho va fer en el minut 32 aprofitant el rebot en una aturada de Dalmau. Sense temps de reacció el Taradell va encaixar el segon en una finalització de Biel Pujadas. Van ser els pitjors minuts d'un Taradell que va poder reaccionar gràcies també als crits d'ànims de l'afició. El 2 a 1 el va fer Bentio, després de recollir un rebot, en el minut 37. El Manlleu però va trencar qualsevol possible reacció dels blanc-i-blaus amb el tercer gol que va fer Teixidó amb assistència de Biel Pujadas. Amb els dos equips amb nou faltes el ritme va continuar intens però la desena falta no arribava. El Taradell tornava a entrar dins el partit amb el 3 a 2 amb una jugada personal de Marçal i Dani Rodríguez tenia el 3 a 3 a tocar en el llançament d'una falta quan només faltaven tres minuts per la finalització del matx. Dani Rodríguez però va fallar. El Taradell ho va intentar en els darrers minuts de partit, inclús amb cinc jugadors a pista, però va arribar al desena falta que Roc Pujadas es va encarregar de transformar amb el 4 a 2 i també dues targetes blaves que deixaven el partit vist per sentència.