El CP Taradell torna a perdre amb el Tona

Dilluns, 26/01/2015

Nova derrota del CP Taradell a la Primera Nacional. En el partit de la segona volta i tal com va passar en l'inici de la temporada, els taradellencs van caure amb el Tona, segon classificat, per 3 a 1. El partit es va jugar dissabte a la tarda a la pista tonenca. El conjunt local es va avançar amb un gol als tres minuts de partit. El partit va ser molt igualat i els taradellencs van disposar d'alguna acció per empatar. Però qui va tornar a marcar, a falta de 49 segons per arribar al descans va ser el Tona que deixava el partit amb un 2 a 0 al seu favor. Un gol del Taradell quan faltaven 11 minuts pel f inal del matx va posar novament l'equip de Climent Padrós a dins del partit però el Tona va sentenciar al matx quan faltaven 3 minuts perquè aquest finalitzés posant el 3 a 1 definitiu. Amb aquesta derrota el Taradell baixa fins a la vuitena posició amb 26 punts, els mateixos que el GEiEG, el Roda i el Noia que el superen per gol avarage. Per la seva banda el segon equip del CP Taradell, amb moltes baixes, va caure a casa davant el Vilassar per 0 a 3 mentre que el tercer equip tenia jornada de descans.