El CPE Taradell i el TT Mont-rodon, a l'Open de Tennis Taula de Sant Vicenç de Torelló

Dimecres, 29/04/2015

Nou jugadors del CPE Taradell i del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte al 6è Open de Tennis Taula Memorial Jordi Castells a Sant Vicenç de Torelló. En la jornada matinal hi van participar els jugadors de l'escola del CPE Taradell amb bones actuacions. Rubén Llàcer va ocupar el segon lloc en categoria aleví, Ian Llàcer va ser quart i Pau Mas va ocupar la novena posició en la mateixa categoria. En la categoria benjamí, el club taradellenc va estar representat amb dos nous joves jugadors. Ferran Serra va acabar 13è i Unai Luque va ser 15è  a la classificació final en el seu primer torneig disputat.

A la tarda els jugadors del TT Mont-rodon no van poder aspirar a posicions altes amb el bon nivell de joc que hi va haver. Jaume Cunill, Rafel Montenegro i Jordi Forcada van arribar ala setzens de final, i Oriol Garcia va caure a la ronda de 32ns.