El Taradell cau davant el Bellavista

Dilluns, 26/01/2015

El Taradell va començar la segona volta del campionat al camp del Bellavista on va encaixar una derrota per 3 a 0. Els taradellencs van fer una bona primera part, dominant el partit si bé sense arribar amb perill a la porteria visitant. A la segona part, un gol dels locals va enfonsar els taradellencs, si bé van veure com poc més tard es quedaven amb superioritat numèrica damunt la gespa per l'expulsió d'un jugador local. Els taradellencs però no van aprofitar jugar amb un homes més i van veure com amb dos contraatacs, el Bellavista acabaria fent dos gols més. El 2 a 0 va ser molt protestat pels taradellencs ja que el gol va arribar en fora de joc. Amb el 2 a 0 el Taradell es va ensorrar una mica més i va veure com a les acaballes del partit el Bellavista feia el 3 a 0. El Taradell segueix en zona de descens directe ocupant la quinzena posició amb 17 punts una setmana abans de rebre el líder, el Tona, en el derbi osonenc de la categoria.