El Taradell cau per 6 a 2 a Gironella

Diumenge, 17/05/2015

La UD Taradell, amb baixes com la dels capitans Canó o Pujol, va tornar a perdre i un cop més per golejada, davant l'Atlètic Gironella, amb un resultat final de 6 a 2. En antepenúltima jornada del campionat a Segona Catalana els taradellencs van veure com un nou gol en els primers minuts marcava el desenllaç del partit. Tot i així Talavera va aconseguir l'empat. Quatre minuts més tard el Gironella es posava de nou per davant en el marcador i just abans del descans van arribar dos gols més que deixaven el 4 a 1 i posaven el partit molt complicat per un Taradell que a la segona part, i malgrat el resultat, ho va intentar. Carrillo feia el 4 a 2 de seguida, un resultat que va aguantar en el marcador durant molts minuts, però ja al final del partit el Gironella tancava la golejada amb dos gols més. Una nova derrota que deixa, una setmana més i a falta de només dos partits, el Taradell com a cuer.