El Taradell dóna la sorpresa i guanya al camp del Folgueroles

Dilluns, 18/01/2016

Contra tot pronòstic, el Taradell es va emportar els tres punts del camp del Folgueroles, un dels candidats al títol i que arribava al partit amb les apostes fermes per guanyar un Taradell que, tot i la derrota, segueix a la part baixa de la classificació. El conjunt taradellenc va fer un partit molt seriós, tot i que les ocasions les va posar el Folgueroles. La primera part va ser més igualada i Canó, al minut 21, va aprofitar una falta llançada per Talavera per marcar el 0 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans i va durar fins al minut 70, quan un insistent Folgueroles va trobar la recompensa del gol. Amb l'1 a 1 el Folgueroles es va llançar encara més a l'atac davant un Taradell que veia com arribava una vegada rere l'altre el perill a la seva porteria. Nil i el desencert dels locals van evitar el gol en més d'una ocasió, traient la pilota des de la mateixa línia de gol. A més, els taradellencs es van quedar amb un home menys per l'expulsió d'Albert Muntal després de veure la segona targeta groga al minut 75. El Taradell, com altres ocasions, no va abaixar els braços, tot i patir, i ja en el descompte va poder donar la volta al marcador. Al minut 90 un contraatac finalitzat per Ignasi va acabar amb l'1 a 2 i, dos minuts més tard, Plade, de penal, feia l'1 a 3 definitiu. Tres punts molt importants per un Taradell que no surt del descens on és setzè amb 13 punts.