El Taradell empata a 2 al camp del Seva

Dilluns, 25/09/2017

Tercer empat consecutiu de la UD Taradell després de quatre jornades de Lliga. Els homes de Gerard Pallarès segueixen invictes després d'empatar a 2 al camp del Seva, diumenge a la tarda. Els locals es van avançar amb un gol molt matiner però Joan Canó, a la sortida d'un córner, va fer l'empat en el minut 21. El Taradell va ser molt superior no va aconseguir marcar de nou fins als quatre minuts de la represa amb un gol d'Oller. Els taradellencs van disposar d'alguna acció més per sentenciar el partit però van perdonar mentre que el Seva va aprofitar una jugada finalitzada per Vallribera per posar el 2 a 2 definitiu en el marcador a falta de 20 minuts pel final del matx. Amb aquest nou punt el Taradell en suma 6 i a la classificació ocupa la sisena posició.