El Taradell empata amb el Súria en el darrer minut

Dilluns, 23/02/2015

El Taradell va aconseguir un punt davant el cuer, el Súria, després d'aconseguir el 2 a 2 definitiu en el darrer minut de partit. Els locals van començar dominant però van perdonar i el Súria, a la mitja hora de joc, va aprofitar una bona triangulació per marcar. Abans del descans el Súria va disposar de tres clares ocasions per fer el segon. A la represa, domini absolut del Taradell que va aconseguir l'empat mitjançant Canó. Donaire va tornar a perdonar i el Súria, en la primera ocasió del segon temps, va tornar a marcar amb un llançament magistral de falta. El Taradell va buscar novament l'empat i el va trobar en el darrer minut de partit. El col·legiat va assenyalar falta dins l'àrea a causa d'una cessió al porter. Company va agafar la responsabilitat i va posar el definitiu 2 a 2. EL 9 NOU