El Taradell goleja el Vic B per 5 a 2

Diumenge, 01/10/2017

Clara victòria de la UD Taradell davant el Vic B per 5 a 2 en uns últims minuts de partit en els quals els taradellencs van ser molt superiors. Només havien passat set minuts quan el Taradell es va avançar amb un gol d'Oriol Oller. A la mitja hora de joc, Oller marcaria també el segon gol dels locals, després d'una centrada de Canó. Els vigatans van retallar la diferència en el marcador després d'un penal dubtós i just abans del descans van empatar a 2.

La segona part va ser del Taradell tot i que no va ser fins al minut 72 quan va tornar a dominar el marcador. Abans havia disposat de diverses ocasions però sense encert. El 3 a 2 va ser obra de Canó. La sentència va arribar en el minut 81 quan Carrillo rematava una nova assistència de Canó. Finalment, Arnau Oriol va fer el 5 a 2 definitiu en el 89. En el descompte els vigatans van enviar una pilota el pal en la que va ser la única jugada de perill del segon temps per part visitant. Amb aquesta victòria el Taradell trenca la ratxa de tres empats consecutius i segueix invicte amb 9 punts a la classificació.