El Taradell només juga 18 minuts davant el Castellar

Dilluns, 01/12/2014

El partit entre el Taradell i el Castellar, de dissabte a la tarda, es va suspendre a causa de la pluja després d'intenar jugar durant 18 minuts. La tripleta arbitral i representants dels dos clubs van estar valorant minuts abans de l'inici del matx si aquest es podia jugar o no davant la pluja que havia afectat i que seguia caient en el camp de joc de la Roureda. Finalment, i tot i que amb 45 minuts de demora, el partit es va decidir jugar. Al minut 18 i per petició d'un dels assistents, l'àrbitre va reconsiderar la decisió i va aturar el partit. El resultat, fins al moment, era l'inicial (0-0), després de cap dels dos conjunts arribés amb claredat a la porteria rival. Ara els dos clubs s'hauran de posar d'acord per trobar una nova data per continuar el partit.  EL 9 NOU