El Taradell perd davant un bon Sant Julià

Diumenge, 22/04/2018

Derrota del Taradell davant un gran Sant Julià. Els de Cesc Pla i Jordi Lleopart van ser molt superiors al locals a qui van acabar guanyant per 2 a 5. Només havien passat deu minuts quan el Sant Julià es va avançar amb un gol de cap d'Abeyà. Dos minuts després els germans Torrents protagonitzarien el segon gol, amb assistència de Nil i rematada espectecular de Gerard. Amb un Taradell molt superat, a la mitja hora de joc va arribar el tercer. Amb el 0 a 3 es va arribar al descans. Només començar el segon temps, el Taradell va aconseguir retallar la diferència amb un gol d'Oller després d'una centrada des de la banda de Marçal. La reacció del Sant Julià no es va fer esperar i el gol de Torra al 64 deixava novament la diferència de tres gols favorable als visitants. L'1 a 5 el va fer Gerard Torrents, de penal i poc abans d'acabar el partit el Taradell feia el 2 a 5 definitiu.