El Taradell perd i ja és cuer

Diumenge, 22/03/2015

El Taradell no va poder superar la Sabadellenca després de perdre per 0 a 2 aquest dissabte a la tarda. Amb aquesta derrota els taradellencs passen a ocupar l'última posició i cada vegada tenen més difícil la salvació, que ja és a més d'onze punts. El Taradell va començar dominant el matx, però la Sabadellenca va creure des del primer minut amb la victòria. Els taradellencs no van poder amb la pressió del conjunt local que va disposar de les millors ocasions per marcar davant un encertat Nil. Pel Taradell, només Canó, amb una pilota que va fregar el pal, i Talavera, de falta, van disposar de les accions més perilloses per al Taradell al primer temps i, de fet, de tot el partit. I és que a la segona part, la Sabadellenca va acabar amb gol cada ocasió que va tenir. Només començar ja va marcar, però el col·legiat va anul·lar el gol per fora de joc. Al minut 59 i després d'una contra, Dani marcava sol i, al minut 72, va arribar el segon que acabava de deixar el Taradell tocat i una mica més enfonsat.