El Taradell remunta un 0 a 2 i empata amb la Sabadellenca

Dilluns, 27/10/2014

La UD Taradell va arrencar un bon empat del camp de la Sabadellenca després d'empatar a 2. Els de Xevi Pillao van començar el partit comptant amb diverses ocasions però a la mitja hora de joc van ser els sabadellencs qui van marcar. A més, just abans del descans, la Sabadellenca va fer el 2 a 0 que deixava el partit molt difícil pel Taradell. Aquest però no es va rendir i als quatre minuts de la rerpesa va arribar el 2 a 1, amb una diana de Martí Pedrón. El Taradell ho va seguir intentant i quan semblava que el 2 a 1 no es mouria del marcador, Jordi Serradelarca va fer el 2 a 2 en el minut 86. Tercera setmana consecutiva sense perdre per un Taradell que segueix fora de la zona perillosa. Ara mateix és onzè amb 9 punts.