El Taradell tanca la primera volta amb una derrota a Sant Hipòlit

Diumenge, 15/01/2017

El Taradell va completar la primera volta de la Lliga 2016-17 encaixant una golejada al camp del Voltregà. Va ser dissabte a la tarda davant el conjunt de Sant Hipòlit amb un mal partit del Taradell, que en cap moment va estar dins del partit. El resultat final va ser de 4 a 0, però tot i així el primer gol de la tarda no va arribar fins a les acaballes de la primera part. Un gol tot just començar el segon temps va acabar d'abaixar els braços per un Taradell que no li va sortir res bé. En atac no va disposar d'accions i en defensa no va saber aturar les jugades dels locals. Així, en el minut 56 va arribar el 3 a 0 que acabava de deixar el partit vist per sentencia però els de Sant Hipòlit encara van tenir temps de marcar el definitiu 4 a 0 en el darrer minut de partit.

Amb aquesta derrota i després de 23 jornades, el Taradell ocupa la desena posició amb 23 punts.