El Taradell-Torelló de futbol només es juga mitja hora

Dilluns, 29/02/2016

El partit entre el Taradell i el Torelló es va suspendre a la mitja hora de joc quan el resultat era de 2 a 0 a favor dels locals. Una picabaralla entre el taradellenc Sans i el visitant Boronat va ser el desenllaç d'aquesta decisió arbitral que va començar amb l'expulsió dels dos jugadors i va acabar amb les protestes de les dues banquetes, sobretot la visitant. El col·legiat va assenyalar a l'acta que  "una part dels funcionaris oficials i jugadors del Torelló, que no he pogut identificar, m'han rodejat amb actitud violenta i amenaçadora, i fins i tot un jugador del Torelló, que no he pogut identificar, s'ha dirigit a mi en els següents termes: 'Que et penses que nosaltres no sabem pegar?'". Els dos jugadors ja s'havien encarat en una jugada anterior motiu pel qual havien vist la targeta groga. I cinc minuts abans, havien arribat els gols del Taradell. El primer, de Joan Canó en rematar una falta de Talavera i, un minut més tard, el mateix Canó recuperava una bola que deixava per a Marçal, que feia pujar el 2 a 0 al marcador. Els dos equips hauran de buscar ara una nova data per jugar els minuts restants. EL 9 NOU