El Taradell treu un important punt del camp del Tona

Diumenge, 24/04/2016

El Taradell va treure un empat del camp del Tona B que l'acosta una mica més a la salvació. Els taradellencs van dominar la primera part i de fet van marxar al descans amb el marcador a favor després d'un gol de Jordi Pladevall. El taradellenc va aprofitar un rebot, en una pilota mal defensada dins l'àrea del Tona, per marcar. Era al minut 34. Sis minuts més tard el Tona hagués pogut empatar, però Nil va salvar el gol amb una gran intervenció. El porter taradellenc va acabar lesionat i no va jugar la segona part. Mal inici del Taradell en el segon temps. Als 2 minuts va arribar el gol de l'empat en una jugada mal defensa i, poc més tard, el col·legiat es va inventar un tir lliure indirecte dins l'àrea taradellenca que el Tona va aprofitar per posar el 2 a 1. El Taradell no va perdre l'esperança i, al minut 45, Marc Font, de cap, posava l'igualada. El 2 a 2 no es va moure i va aconseguir sumar un punt que situa el conjunt de Jordi Freixas amb 34 punts i tretzè a la classificació.