El Vic s'emporta el trofeu Ajuntament de Taradell en el partit de #fmtaradell16

Dilluns, 22/08/2016

La UE Vic (Primera Catalana) va guanyar a la UD Taradell, diumenge a la tarda, en el partit de festa major per 1 a 4 adjudicant-se, d'aquesta manera, el trofeu Ajuntament de Taradell. En el segon partit de la pretemporada, els taradellencs es van avançar amb un gol de falta de Víctor Talavera que posava l'1 a 0 al minut 18. Els vigatans, però, van reaccionar i abans del descans ja havien capgirat el marcador amb l'1 a 2. A la represa el Taradell va seguir plantant cara, però el Vic va marcar el tercer al minut 76. L'1 a 4 definitiu va arribar tres minuts més tard.

La pubilla de Taradell, Laura Sentmartí, va ser l'encarregada de fer el xut d'honor abans de començar el partit i també de lliurar el trofeu al capità del Vic, David Busquets, acompanyada de l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i del regidor de Festes, Joan Casassas.