El Xocolater de Taradell, entre les 50 millors pastisseries de Catalunya
Els guardons Fava de cacau de Sant Vicenç dels Horts, organitzats per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, reconeixen anualment les 50 millors pastisseries de tot Catalunya. Entre elles, enguany s'ha premiat a El Xocolater de Taradell.
"Des del xocolater de Taradell us volem fer saber que aquesta setmana hem rebut una distinció al nostre establiment com una de les millors 50 pastisseries de Catalunya, el guardó “Fava de Cacau”. El premi l'atorga l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dins la 4a edició de la mostra internacional de pastisseria.
Aquest reconeixement ens il·lusiona i emociona i el volem compartir amb tots vosaltres, amics i clients. Estimem el nostre ofici i tenim clar que la vostra confiança ens ha ajudat a aconseguir aquesta menció. Seguirem treballant incansablement i gaudint de la nostra feina"
Les 50 millors pastisseries catalanes d'aquest any han estat escollides per un jurat independent, coordinat per Marc Balaguer i Josep Sucarrats (director de la revista Cuina), i format per la pastissera Ruth Gou, la periodista gastronòmica Carme Gasull, el docent Juanjo Roda (EHT Tortosa), a més de Jordi Pujol, Montserrat Abelaira i Jordi Solà, tots ells de l'Escola Joviat.