El Xocolater de Taradell serveix les postres de Lactium a Vic

Dimarts, 31/03/2015

Raül Cegarra, conegut com El Xocolater de Taradell, va ser un dels protagonistes del sopar degustació que dijous al vespre es va fer al Temple Romà de Vic per donar el tret de sortida a Lactium, la fira del formatge artesà que es va fer coincidint amb el Mercat del Ram. El Xocolater va ser l'encarregat de servir les vostres.

150330_lactium_xocolater.jpgCegarra va fer les delícies dels assistents una mousse de formatge de cabra de Mas Rovira, amb pa de pessic cendrat i cremós d'alfàbrega i xocolata blanca. Tot això ho va acompanyar amb maduixes cuites al vapor i germinats de xeixa i blat de Pratdesaba. Clarament, unes postres per llepar-se els dits.

La fira Lactium, a la plaça dels Màrtirs de Vic, va reunir una quarantena d'expositors que van mostrar tot tipus de formatges i derivats làctics durant el cap de setmana.

Foto: Instagram El Xocolater de Taradell