Empat del CP Taradell davant l'Alcobendas

Diumenge, 15/10/2017

El Taradell va debutar amb un empat a 3 a casa davant l'Alcobendas en un partit en el qual el conjunt de Pep Rifà va anar sempre per davant en el marcador però va veure com a quatre minuts pel final el conjunt madrileny aconseguia l'empat.

El partit va començar amb molt ritme i amb tres gols amb tres minuts. Els dos primers del Taradell. Primer de Dani Rodríguez i després de Marc Soler. L'Alcobendas va retallar la diferencia des del punt de penal. De fet, les jugades a pilota parada van marcar la diferència entre els dos equips. El Taradell va ser molt superior en joc, evitant qualsevol acció de perill en jugada de l'Alcobendas. Dani Rodríguez tornava a marcar pel Taradell al minut 17 i deixava el partit de cara pel conjunt blanc-i-blau. Abans del descans Edu Genís desaprofitava una bona acció per sentenciar.

A la segona part el Taradell, mitjançant Xevi Soler va disposar de dues jugades clares de perill però va faltar encert. A 11 minuts pel final, Dani Rodríguez disposava d'una falta directe però el porter visitant va aguantar bé la pressió i va acabar traient la bola a fora. Del possible gol taradellenc es va arribar al 3 a 2 en una jugada desafortunada pel Taradell amb un llançament exterior de Martí que va tocar al casc del porter Dalmau que es va acabar introduint la bola al fons de la seva pròpia porteria. Poc més tard, el Taradell disposava d'una nova falta però Dani Rodríguez tampoc estava encertat. I a quatre minuts pel final, com havia passat a l'inici del partit, els col·legiats xiulaven un altre discutible penal en contra del Taradell per peus. Álvaro Martínez va tornar a agafar la responsabilitat i va batre a Dalmau per posar el 3 a 3.