Empat del CP Taradell en el darrer partit de la Lliga

Divendres, 20/05/2016

El CP Taradell va posar punt i final a la Lliga 2015/16 amb un empat a 4 contra el Masquefa. Es va jugar dijous al vespre i els taradellencs es van trobar amb un gol en contra al minut 3. Tot i que els locals van dominar, no va ser fins al minut 19 quan Marc Soler va aconseguir l'1 a 1. Semblava que aquest seria el resultat amb què s'arribaria al descans, però a falta de tres minuts per la mitja part un mal refús va acabar amb l'1 a 2. L'inici del segon temps va ser pel Taradell que va dominar damunt la pista i també en el marcador. Al minut 32 Roca va aconseguir el 2 a 2 i dos minuts més tard, Edu Genís posava per davant el Taradell amb el 3 a 2. El Taradell tenia el partit controlat, però el Masquefa va disposar d'un penal que Dalmau va aturar. El Taradell va perdonar en diverses ocasions per sentenciar el matx, amb dos pals de Roca i Soler, i qui perdona ho paga. Al minut 38 va arribar el 3 a 3 . Soler, després d'un penal, va fer el 4 a 3 al minut 40 i 4 minuts més tard va arribar el 4 a 4 definitiu. En els últims minuts els dos equips van buscar el gol de la victòria. I el Taradell, amb tres jugadors a pista després d'una blava a Soler, va ser l'equip que més s'hi va apropar. Sobretot en el darrer segon quan Benito va tenir un u contra u amb el porter visitant.

Després de la Lliga, ara el CP Taradell jugarà la Copa, una competició nova que jugaran els vuit primers classificats.