Empat 'in extremis' del CP Taradell a la pista del Shum

Diumenge, 17/12/2017

Nou punt pel CP Taradell. Dissabte al vespre va empatar a 3 a la pista del Shum amb un gol que va arribar a 12 segons pel final. El Taradell va començar marcant mitjançant Dani Rodríguez, que després de fallar un penal va aprofitar el rebot per fer pujar el 0 a 1. Tres minuts més tard però arribava l'empat a 1 dels locals, resultat amb el qual s'arribaria al descans. A la represa el Taradell va veure com el Shum, amb dos gols, marxava del marcador amb el 3 a 1. Tot i no fer un bon partit els de Pep Rifà no van llançar la tovallola. El Shum va disposar d'una falta directa per fer el quart, però van fallar. Albert Benito va fer el 3 a 2 quan faltaven dos minuts i en la darrera jugada del partit Marc Soler acabava un atac introduïnt la bola al fons de la porteria local i posant el 3 a 3 definitiu a l'electrònic. El CP Taradell és novè amb 14 punts.