Empat insuficient del CP Taradell amb el Tona

Diumenge, 14/05/2017

Empat insuficient del Taradell contra el Tona en el derbi de la Primera Nacional Catalana d'hoquei patins disputat dissabte a la tarda. Els de Pep Rifà passen a ocupar la segona posició a dos punts del Noia, que no va fallar contra el Ripoll i segueix amb dos punts més que el Tona. Els visitants es van avançar en els primers minuts després d'un rebot davant un Taradell desencertat que va disposar de diverses accions per avançar-se. El Tona també hagués pogut ampliar el resultat, però Dalmau va aturar dos penals. A la segona part, el Taradell va donar la volta al marcador amb dos gols (2-1). A més, abans, va enviar una pilota al pal i va fallar un penal, mentre que el Tona va aprofitar una superiorat numèrica per una targeta blava a Marc Soler per fer l'empat a 2.  A la jugada següent, a més a més, un contraatac va acabar amb el 2 a 3. El gol de l'empat del Taradell va arribar a manca de 4 minuts pel final del partit on els dos conjunts encara van tenir temps per crear alguna ocasió més de perill per desfer un empat però el 3 a 3 no es va moure del marcador.