Golejada del CP Taradell per seguir líder

Diumenge, 23/10/2016

Quarta victòria consecutiva per un CP Taradell que segueix encapçalant la classificació de Primera Nacional després de golejar el Sentmenat per 6 a 2. Els taradellencs van fer un partit molt seriós i de seguida van encarrilar el partit malgrat la bona defensa del conjunt local, molt ben tancat a darrera impedint les accions d'atac. Un gol al darrer segon de la primera part va permetre al Sentmenat posar-se dins del partit i als pocs minuts de la represa van fer l'empat aprofitant una superioritat numèrica. El Taradell però va seguir treballant i de seguida es va tornar a avançar, acabant golejant i deixant l'electrònic amb el 6 a 2 definitiu. Després de cinc jornades, el Taradell compta amb un empat i quatre victòries i és el líder amb 13 punts.