Important victòria del CP Taradell a Mataró

Diumenge, 10/12/2017

El CP Taradell va donar la sorpresa aquest dissabte al superar el Mataró a domicili per 2 a 4. Els taradellencs es van avançar amb dos gols molt matiners de Dani Rodríguez i Marçal Casadevall. El Mataró va reaccionar abans del descans amb dos gols que posaven l'empat. A més a més van disposar de dos penals que van errar davant Albert Dalmau. A la represa, novament el Taradell es va tornar a posar per davant amb un altre gol de Dani Rodríguez. A dotze minuts pel final arribaria la sentència amb el 2 a 4 de Marc Soler. El Mataró va buscar l'empat però els de Pep Rifà van aconseguir mantenir l'avantatge de dos gols fins al final. Després d'aquesta victòria a la pista del segon classificat, el Taradell és vuitè amb 13 punts.

Per altra banda, dimecres va perdre contra el líder, el Calafell, a casa, per 2 a 4. El partit va começar amb un gol del Calafell però Marçal va fer l'empat al minut 12. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, el Calafell es va tornar a posar per davant. Marc Soler va empatar pel Taradell però a 12 minuts pel final els visitants van fer el tercer. En els darrers minuts el Taradell va buscar el gol de l'empat, sense sort, i ja a les acaballes del matx va arribar el 2 a 4 definitiu.