La UD Taradell acaba l'any amb una nova derrota

Dilluns, 19/12/2016

Tercera derrota seguida de la UD Taradell després de perdre, dissabte a la tarda, per 0 a 1 contra el Tona. Els taradellencs van dominar la primera part, però sense ocasions clares, mentre que el conjunt tonenc va ser superior durant el segon temps. Tot i que el Taradell va portar la iniciativa del matx durant els primers 45 minuts va ser el Tona l'equip que va disposar de l'acció més clara amb un xut al pal en què després la pilota va anar a la cara del porter Nil. A la segona part, i amb un Tona més insistent, va arribar el gol de la victòria. Va ser al minut 61 després d'una jugada individual de Carlos que, superant a tres rivals, es va plantar sol davant Nil. El Taradell hagués pogut empatar des del punt de penal deu minuts més tard, però Tala va errar la pena màxima i a partir d'aquí el Taradell va jugar més amb el cor que amb el cap. El Tona, a més, va disposar de tres contraatacs per sentenciar, però va fallar en els llançaments. Amb aquesta tercera derrota consecutiva el Taradell acaba l'any 2016 amb 20 punts i ocupant el desè lloc a la classificació.