La UD Taradell empata amb el Folgueroles i seguirà a Tercera

Diumenge, 29/05/2016

Gran partit el que es va viure dissabte a la tarda al camp de la Roureda de Taradell. S'enfrontaven dos equips amb aspiracions molt diferents. Per una banda, el conjunt local que, tot i tenir la permanència virtual, no volia especular amb el resultat d'altres equips i necessitava almenys un punt per seguir matemàticament a Tercera la temporada vinent. Per l'altra, el conjunt visitant, un Folgueroles que era segon i necessitava guanyar per pujar directament o un empata combinat amb una derrota del Roda. Al final del partit el resultat va ser d'empat a 3. Un punt que servia al Taradell per seguir una temporada més a Tercera, però insuficient per al Folgueroles, que va veure com el Roda guanyava. Tot i així els vermells faran la promoció.

Va ser un partit vibrant des del primer minut. Al minut 20, després d'una pilota que va recuperar al mig del camp el Taradell, Canó va servir per Ignasi perquè marqués el primer gol. La reacció del Folgueroles no es va fer esperar i un minut més tard, Farrés marcava de volea al veure el porter taradellenc avançat. Amb empat a 1 es va arribar al descans. Abans del descans, gran gol de Canó per avançar novament els taradellencs. A la segona part, el Folgueroles va posar tot el seu poder ofensiu a davant i al minut 71 arribaria l'empat aprofitant un refús del porter després d'una gran aturada. Amb el 2 a 2 el Folgueroles es va llançar a l'atac. De seguida va arribar el 2 a 3 i encara va fer un pal. Canó l'havia tingut abans pel Taradell, però no va ser fins al minut 90 quan Joel va rematar de cap una falta que va sorprendre el porter taradellenc del Folgueroles, Merino.