La UD Taradell encaixa una golejada davant el Joanenc el dia de la presentació dels equips

Dissabte, 28/10/2017

El Joanenc va aigualir la presentació dels equips de la UD Taradell, aquest dissabte a la tarda. El conjunt de Sant Joan de Vilatorrada es va emportar el partit davant el primer equip blanc-i-blau per un contundent 0 a 3. Els vistiants van ser molt superiors, amb tres gols de l'exjugador de Tercera Divsió i del Manlleu, Albert Cridao. Tot i que els visitants van dominar durant gran part del partit, els gols van arribar a la segona part. Gerard Pallarès, el tècnic taradellenc, va sorprendre amb una defensa amb tres centrals. Aquest fet va provocar que el Joanenc no pogués entrar amb facilitat la porteria de Nil. En canvi, però, els del Bages van portar molt perill amb llançaments exteriors, sobretot en el primer quart d'hora de partit, que van posar a prova a Nil. El porter taradellenc i la manca de porteria van evitar que el marcador es mogués en el primer temps. El Taradell va buscar contraatacs per sorprendre la defensa visitant però va portar poc perill.

A la represa, després d'una acció d'atac taradellenca, va arribar el primer gol visitant. Era el minut 61. Canó, poc més tard, va tenir l'empat a les seves bótes, però va fallar i qui va marcar, a la jugada següent va tornar a ser el Joanenc, amb un gol que arribava al minut 65. Amb el partit pràcticament sentenciat, el Jaonenc es va llançar a l'atac. El tercer gol va arribar en el minut 77, de cap i tancava la golejada del Joanenc i de Criado al Taradell. Després d'aquest resultat els taradelelncs són onzens amb 11 punts.

Un cop finalitzat el partit es va fer la presentació de tots els equips de la UD Taradell de la temporada: Escoleta, PreBenjamí A i B, Benjamí A i B, Aleví A i B, Femení Aleví, Infantil,  Cadet, Juvenil, Aficionats, Femení, Quarta Catalana i Tercera Catalana.