La UD Taradell es deixa dos punts al camp de l'OAR en el descompte

Dilluns, 16/11/2015

La UD Taradell no va poder sumar la segona victòria consecutiva de la temporada davant l'OAR Vic a domicili. Va tenir a tocar els tres punts, però se li van escapar al minut 93 quan l'OAR Vic va aconseguir el gol de l'empat a 1. Els locals van començar controlant el matx, però va ser el Taradell, al minut 20, l'equip que va marcar. Va ser en una errada del porter vigatà que Canó va aprofitar per recollir la bola i cedir-la a Carrillo que va fer pujar el 0 a 1. A partir d'aquí i fins al final de primera part, domini del Taradell que no va aconseguir ampliar el marcador i va perdonar la sentència. A la segona part, el Taradell també va perdonar el segon gol aprofitant els contraatacs, però qui va dominar el matx en els darrers 45 minuts va ser l'OAR Vic, que va buscar amb insistència el gol de l'empat. Aquest va arribar en el tercer minut dels 5 que havia afegit el col·legiat i després d'una falta que ni Joel ni la defensa va poder refusar. Gerro d'aigua freda per un Taradell que li convenien molt els tres punts i que al final es va haver de conformar amb un.