La UD Taradell no pot amb un gran Tona

Diumenge, 01/02/2015

No hi va haver sorpreses i aquest dissabte a la tarda el Tona es va imposar al Taradell en el derbi del grup 4 de la Segona Catalana. Els visitants van superar al Taradell per 4 a 0, una diferència massa gran pel joc dels blanc-i-blaus al primer temps i que no van superar la superioritat numèrica a la segona part. Un gol al minut 7 de partit va encarrilar el que acabaria sent la golejada del líder de la categoria. Malgrat encaixar el gol el Taradell va fer una bona primera part però li va faltar encert mentre que el Tona, just abans del descans, sentenciava el partit amb el 2 a 0. El Taradell va sortir a la represa amb la intenció d'almenys retallar la diferència en el marcador. Les coses se li van posar molt bé quan al minut 49 el Tona es quedava amb un home menys. Però els taradellencs no van aprofitar aquesta superioritat per marcar. Tot el contrari del Tona que va fer el 3 a 0 cinc minuts deprés. En els darrers minuts David Pujol del Taradell també va ser expulsat i amb igualtat damunt del terreny de joc i amb els 90 ja complerts el Tona arrodonia el resultat amb el 4 a 0.