La UD Taradell perd al camp del Pradenc i trenca la bona dinàmica

Va caure davant un rival directe per 3 a 1.

Dilluns, 09/03/2020

Pas enrere del Taradell en la seva lluita per les posicions d'ascens a Segona Catalana. Després de cinc victòries consecutives que l'havien postulat com un dels equips més en forma de la Lliga, aquest diumenge va caure contra el Pradenc per 3 a 1. Els taradellencs, amb moltes baixes, no van tenir sort davant un equip que va transformar les ocasions que va tenir.

El partit va disposar de diverses ocasions per marcar a la primera part, però qui ho va fer va ser el Pradenc, a la mitja hora de joc, amb un gol d'Andy, el seu golejador. Just abans del descans, el capità Marc Font va poder empatar. A la represa, els de Prats de Lluçanès es van tornar a avançar amb el 2 a 1 i a més a més el Taradell es quedava amb deu jugadors per l'expulsió, per doble groga, d'Honda. Tot i jugar amb inferioritat numèrica, el Taradell va buscar l'empat, però va deixar espais i, ja a les acaballes del partit, els locals van sentenciar amb el 3 a 1 definitiu.

Amb la derrota, el Taradell passa a ocupar la cinquena posició amb 46 punts i s'allunya a sis, dels dos primers classificats Gurb i OAR Vic, que en tenen 52.