La UD Taradell perd davant el Sant Quirze (1-3)

Dissabte, 15/11/2014

Després de dues setmanes consecutives sense encaixar cap gol, però tampoc sense fer-ne, aquest dissabte el Taradell es va retrobar amb el gol però en va encaixar tres davant el Sant Quirze que es va emportar el partit per 1 a 3.

Les errades defensives van condemnar a un Taradell que van veure com a la primera part el col·legiat no xiulava un clar penal per unes mans dins l'àrea d'un defensor després d'un xut de Molist. Era al minut 36. Abans, el Sant Quirze s'hagués pogut avançar en un refús dePujol que va anar al pal. A la segona part van arribar els gols. Només havien passat dos minuts quan el Sant Quirze va marcar el primer gol. El conjunt visitant va recuperar una pilota al mig del camp i Adrià va superar a tota la defensa per batre finalment a Nil. Només dos minuts més tard i després d'una falta llançada per Talavera, Joan Canó empatava pel Taradell. Els locals tornaven a entrar dins del partit però una errada en el llançament de porteria va permetre a Adrià fer el segon del Sant Quirze, aquest de vaselina. El Taradell es va llançar a l'atac però sense bones triangulacions mentre que el Sant Quirze seguia aprofitant els errors del Taradell per acostar-se amb perill. I així va arribar el tercer gol, ja al minut 89. En aquest partit va debutar Toni Donaire el mateix dia que el club feia oficial el fitxatge de Jordi Pladevall, provinent del Santa Eugènia.

TARADELL: Nil, Serradelarca (Pladevall, min 70),Talavera, Pujol, Molist, Erra, Martí Creus (Donaire, min 48), Pedrón (Pau, min 46), Muntal (Sánchez, min 46), Font i Canó.

SANT QUIRZE: Llorenç, Soria, Varon, Gómez, Arnau, Alfonso (Saavedra, min 67), Jérez (Kevin, min 81), Linares, Millan, Adrià (Múñoz,min 85) i Molina.

ÀRBITRE: Òscar Serra. Malament. Targeta groga als locals Talavera i Muntal i als visitants Varon, Jérez, Alfonso i Adrià.

GOLS: 0-1, Adrià, min 47; 1-1, Canó, min 49; 1-2, Adrià, min 57; 1-3, Varon, min 89.