La UD Taradell perdona i empata amb el Sabadell Nord

Dissabte, 01/11/2014

El Taradell segueix amb la bona dinàmica i aquest dissabte va sumar un nou empat davant el Sabadell Nord (0-0). Els homes de Xevi Pillao però van perdonar davant un rival que va acabar amb nou jugadors. El Taradell va tenir controlat el partit sobretot a la primera part,amb tres clares ocasions que van desaprofitar. La primera al minut 25 i després d'una bona jugada entre Pedrón i Muntal, Erra rematava tot sol però enviava la pilota als núvols. Al minut 38, nova ocasió claríssima pel Taradell però en aquesta ocasió Albert Muntal, en un contra u amb el porter visitnat, va veure com aquest aconseguia desviar la pilota. I ja en el descompte del primer temps, Martí xutava des de la frontal però novament el porter del Sabadell Nord va aconseguir blocar la pilota. El segon temps va començar amb una petita anècdota. I és que un dels líners es va lesionar al bessó i no va poder sortir. Amb el vist-i-plau dels dos equips, el partit va seguir amb el col·legiat i només un assistent. ElTaradell va disposar d'una nova ocasió per avançar-se en el marcador al minut 55 i quatre minuts més tard, l'àrbitre anul·lava un gol per possible fora de joc de Martí Creus. El Sabadell Nord, que a la primera part no havia creat perill a l'àrea de Solanich, va disposar d'una falta molt ben llançada pel seu capità, Pinyol, però que es va trobar amb un encertat porter local. Al minut 52 Kevin va ser expulsat i la Sabadellenca es quedava amb inferioritat numèrica. El Taradell però no ho va aprofitar i menys quan al 75 veia com el rival es quedava amb només 9 jugadors per l'expulsió de Joel en veure dues targetes grogues seguides mentre l'estaven substituint. El Taradell es va precipitar en atac i tot i la inferioritat van ser els visitants qui van crear més perill a la porteria d'un encertat Solanich. L'última jugada però va ser pels locals. Ja en el descompte, Pujol deixa una pilota a l'àrea petita per un jugador del Taradell que xuta desviat. Abans de que el col·legiat xiulés el final del partit, Pau va veure la segona targeta groga i també va ser expulsat.

Taradell: Solanich, Serradelarca, Molist, Pujol, Erra, Pau, Pedrón,Martí Creus (Espuña, 68 ),Company, A. Muntal (Serrabasa, min 37 )(Nil, min 88) i Marc Font.

Sabadell Nord: Miguel, Ivan, Piñol, Luque, Toni (Carrión, min  74), Pol (Óscar,mkn 63), Adri, Romero (Zorita, min 46), Kevin, Yoel i Jon (Carlos, min 87).

Àrbitre: Edgar Cardoso. Regular. Targeta groga als locals Muntal, Company, Serradelarca, Pau (2, min 90) i Marc Font i als visitants Kevin (2, min 52, Pol, Piñol, Yoel (2, min 75) i Carrión.