La UD Taradell supera el Gurb per 3 a 2

Dilluns, 20/03/2017

Gran partit i bon debut de Joan Raurell a la banqueta de la UD Taradell. El nou tècnic es va estrenar amb una victòria contra el Gurb, un dels equips aspirants a l'ascens de categoria juntament amb l'OAR Vic i el Folgueroles. El partit va començar igualat fins que els visitants es van avançar a la mitja hora de joc. Els taradellencs van disposar d'una bona ocasió per empatar, però la rematada de Tàpia va fregar el pal. No va ser fins a l'inici de la segona part quan Joel, de cap, feia l'1 a 1. L'alegria va durar poc pels taradellencs ja que només quatre minuts més tard, el Gurb es tornava a avançar amb l'1 a 2. L'empat a 2 va arribar des del punt de penal, en una acció absurda en la qual un defensa del Gurb, amb la pilota en un altre espai del camp, va fer falta sobre Canó. Una pena màxima que va permetre als taradellencs empatar mitjançant Jordi Pladevall. L'empat no servia per a les aspiracions, molt diferents, dels dos conjunts, que es van llançar a la recerca del gol. Tots dos van disposar d'accions per fer el tercer, però aquest va arribar pel cantó del Taradell en una jugada per banda de Nadir que va rematar Joan Canó sol davant el porter gurbetà. Una victòria que dóna aire a un Taradell que respira i s'enfila fins a la dotzena posició amb 30 punts.