Marc Masnou, millor classificat, a la primera prova de la Copa Osona de Trial

Dimarts, 16/02/2016

Diumenge es va disputar a Taradell la primera prova de la Copa Osona de Trial, la competició que obre la temporada de trial de la Federació Catalana de Ciclisme 2016 i que enguany arriba a la 17a edició. Aquesta competició, organitzada per Trialsport juntament amb la Unió Ciclista Vic, va comptar amb una nombrosa participació, amb un total de 174 inscrits provinents de Catalunya, l'Aragó, Andorra, Euskadi i Dinamarca.

La prova es va disputar a la zona de Goitallops, concretament a la zona de l'Esquís. Un terreny molt exigent caracteritzat per grans blocs de pedra en pronunciats pendents. Els riders van haver de superar dues vegades cadascuna de les cinc zones que tenia marcada cada categoria.

Entre els participants a la prova de Taradell, destaca l'alta participació d'esportistes taradallencs, deu participants inscrits en diverses categories, entre els que cal destacar la segona plaça de Marc Masnou en categoria sènior. En elit masculí, Jordi Araque va ser setè. En infantil, Guillem Oliver va ocupar la cinquena posició i Jordi Tulleuda va ser vuitè. En aleví, Jordi Povedano va ocupar la quarta posició. En principiant, Marc Codina va ser novè  i Guillem Tulleuda, dissetè. En benjamí, Arnau Picañol va ser 24è. En Open Blanc, Marc Serra va ser onzè mentre que Isaac Pujol, en principiant, va abandonar.

La propera prova de la Copa Osona de Trial serà a Tona el 28 de febrer.