Més de 100 atletes a la Cursa dels Gitanos

Dimecres, 15/03/2017

Més d'un centenar d'atletes van disputar, aquest diumenge, la setena Cursa dels Gitanos de Taradell. D'aquests, 46 van fer la cursa llarga, de 22km. El guanyador va ser Jaume Busquets, de Tona, amb un temps d'1h 46min 48seg. A 20seg va arribar Sergi Pardo, de Sant Hipòlit, i a 1min, Sergi Rierola, de Gurb. En categoria femenina, la victòria a la prova dels 22km va ser per a Laura Erra, de Vic, amb 2h 20min 21seg. Anna Pujol, de Santa Eugènia de Berga, a gairebé 12min d'Erra, i Núria Dosta, de Vic, a 40min, van completar el podi. El premi al primer local va ser per a Gerard Conde.

A la cursa dels 10km, amb 67 inscrits, la victòria en la categoria masculina va ser per a Robert Pardo, de Balenyà, amb 50min i 8seg, seguit de Franc Espuña, de Berga, que va arribar a només 7 segons del vencedor, i Raül Cejudo, de Vic, a 1min i 50seg, el mateix temps que Edu Solé que va ser quart, però que també va pujar al tercer esglaó del podi. En fèmines, la victòria va ser per a Eva Capa, de Torelló, amb 1h 4min 26seg. El podi el va completar Eli Sánchez, de Gurb, i Carla Mas, de Seva. El primer local va ser Albert Godayol. EL 9 NOU