Nova derrota de la UD Taradell

Dilluns, 21/12/2015

El Taradell no va poder superar un Pradenc que feia set jornades que no guanyava. Dissabte a la tarda els homes de Jordi Freixas van caure per 4 a 2 en un partit en què els blanc-i-blaus es van avançar en dues ocasions però, que al segon temps no van saber aprofitar l'avantatge. Carrillo va marcar l'1 a 0 al minut 24. Deu minuts més tard els locals empataven però Talavera marcava novament pel Taradell just abans del descans. A la represa, domini dels locals, que van capgirar el marcador amb quatre minuts. Amb el 2 a 3 el Taradell va arriscar, però es va trobar amb un nou gol en contra que deixava el partit sentenciat. Amb aquesta derrota, el Taradell tanca l'any amb 13 punts i a la setzena posició, ara mateix, per tant, en llocs de descens a Quarta Catalana.