Nova derrota de la UD Taradell

Dilluns, 06/02/2017

El Taradell no aixeca cap i aquest diumenge al migdia va tornar a perdre en la seva visita al camp del Llerona. El resultat final va ser de 3 a 1 en un partit en què els locals es van avançar al quart d'hora de joc. Marc Font va firmar l'empat a la mitja hora però un gol dels locals als dos minuts de la represa va permetre al Llerona tornar-se a posar per davant. A més a més, al minut 58, el Taradell es quedava amb inferioritat numèrica damunt del terreny de joc per l'expulsió de Pau Sanmartín. Amb un jugador menys i el marcador en contra, el Taradell va ser incapaç de remuntar el resultat i a més va veure com a manca d'un quart d'hora pel final arribava el gol de la sentència pel Llerona. A la classificació, el Taradell baixa fins al tretzè lloc amb 23 punts, tot i que té un partit menys.