Nova derrota de la UD Taradell que passa a ser cuer

Diumenge, 06/03/2016

El Taradell no va poder donar la sorpresa al camp del Sant Vicenç i dissabte a la tarda va perdre per 2 a 1. Els taradellencs no van fer un bon partit, sobretot a la primera part, i, al quart d'hora de joc, van encaixar el primer gol. Tot i no disposar d'ocasions en atac, els taradellencs, que vestien de vermell, van estar més fins en defensa, evitant les aproximacions dels locals. A la segona part, tot i els canvis, es va seguir la mateixa tònica. El Taradell no portava perill a la porteria local, mentre que Joel treia una mà providencial per evitar el segon. El 2 a 0 va arribar just després que el Taradell reclamés un clar penal sobre Canó del porter del Sant Vicenç. El col·legiat no ho va veure així i el Sant Vicenç aprofitaria una contra per sentenciar. Amb el partit pràcticament sentenciat el Taradell no es va rendir i va poder fer el gol de l'honor, el minut 82, mitjançant el capità Canó. Quedava temps per intentar la igualada, però el Taradell va seguir apagat en atac.

Després d'aquesta derrota i de les victòries del Seva i el Gurb, el Taradell passa a ocupar l'últim lloc de la taula, amb un partit menys, i amb 20 punts.