Nova derrota del Taradell femení de futbol

Dilluns, 07/11/2016

L'equip Sènior femení de la UD Taradell va caure per 1 a 5, aquest diumenge al matí, davant l'OAR Vic. Les taradellenques van aguantar els primers 20 minuts, però a partir del primer gol van donar ales a un OAR que va aprofitar un altre contraatac i una falta per marxar al descans amb el marcador de 0 a 3 al seu favor. A la represa, les taradellenques van sortir disposades a capgirar el marcador, i pràcticament el joc es concentrava en camp vigatà. Al minut 53 Vero va aconseguir retallar la diferència en el marcador, però la remuntada del Taradell es va quedar a mitges quan, cinc minut més tard, l'OAR feia el quart. L'1 a 5 definitiu, ja a les acaballes del matx, va arribar després de la sortida d'un córner.