Nova derrota del Taradell que cau a Viladrau

Divendres, 24/02/2017

El Taradell va perdre aquest dimecres al vespre a Viladrau per 2 a 0 en el partit que es va suspendre a causa de la pluja a principis de gener corresponent a la jornada 18. Els locals van dominar un partit amb poques ocasions i es van avançar amb un gol de Del Pozo, que va arribar gairebé a la mitja hora de joc. El Taradell, amb moltes baixes i una dinàmica negativa de resultats en les darreres jornades, va buscar refer-se del gol. Sobretot a la segona part quan va avançar les línies. Al minut 68, però, el Viladrau va tornar a marcar i sentenciava un partit davant un Taradell sense idees i molt apagat en atac. Tot i la derrota, el Viladrau segueix en zona de descens. És penúltim amb 17 punts, mentre que el Taradell és dotzè amb 26. Aquest cap de setmana no hi ha Lliga en motiu del Carnaval.