Nova derrota del Taradell que cau contra el Pradenc

Dilluns, 30/01/2017

El Taradell segueix sense trobar el bon ritme de joc i, dissabte, contra el Pradenc, va tornar a perdre. Ho va fer per la mínima, 1 a 2, i en un partit en què el gol de la victòria visitant va arribar a cinc minuts pel final. Els taradellencs no van fer un bon partit, però van portar la iniciativa del partit en diferents fases del joc i precisament quan millor ho estava fent va arribar el primer gol del Prandec, al minut 44. Un gerro d'aigua freda just abans d'arribar el descans. Però els homes de Jordi Freixas es van refer a l'inici del segon temps, amb un gol de Pau després d'una jugada de Canó. Abans, una picabaralla entre Collins i Roma va acabar amb els dos jugadors expulsats. Els locals van estar a punt de fer el segon en una jugada idèntica, però van errar, mentre que el Pradenc, ja a les acaballes del partit, va aprofitar un contraatac per fer el gol de la victòria. El Taradell és dotzè amb 23 punts i un partit pendent.