Nova victòria del CP Taradell

Diumenge, 11/02/2018

El CP Taradell va sumar una nova victòria davant el Tordera per 5 a 3 en un enfrontament amb un final molt emocionant. Després d'una primera part igualada en què els taradellencs es van avançar de penal a quatre minuts pel final, a la segona part van arribar la resta de gols. Dani Rodríguez i Marçal van tornar a marcar i deixaven un marcador còmode pel tram final de partit. A onze minuts pel final, però, el Tordera va retallar la diferència en el marcador. Dani Rodríguez, autor de tres dels cinc gols del Taradell, tornaria a posar la diferència de tres gols des del punt de la falta directa. Una targeta blava al porter local Albert Dalmau a manca de quatre minuts pel final i el gol posterior del Tordera des del punt de penal posava novament el conjunt visitant dins del partit. I més quan, un minut més tard, Santi Teixidó ajustava el resultat amb el 4 a 3. Els de Pep Rifà, acostumats a viure finals d'infart aquesta temporada, no només van saber aguantar el resultat sinó que a un minut pel final van fer el 5 a 3 que deixava el partit sentenciat. Amb la victòria el Taradell és setè i ja suma 23 punts.