Primera derrota de la temporada del CP Taradell

Dilluns, 14/11/2016

Primera derrota de la temporada del CP Taradell després de perdre a la pista del Capellades per 4 a 3 en un partit molt disputat en què la victòria pels locals es va decidir a 50 segons pel final. Va ser un partit molt igualat en què els locals guanyaven 2 a 1 a la mitja part. A la represa va arribar el tercer, però els taradellencs van aconseguir empatar amb el 3 a 3. A falta de dos minuts pel final els de Pep Rifà van disposar de dos contraatacs per avançar-se i d'un penal, però van fallar, mentre que el Capellades, en el darrer minut, va fer el 4 a 3 definitiu. Després d'aquesta derrota, el Taradell perd la primera plaça que passa a favor del Tona però continua a la part alta ocupant la segona posició amb 17 punts.